نقل و انتقالات آرشیو خبر ها
یوونتوس به دنبال خرید ملی‌ پوشان ایتالیا در ژانویه

یوونتوس به دنبال خرید ملی‌ پوشان ایتالیا در ژانویه

پنجره نقل و انتقالات ژانویه در جریان است و در حال حاضر چندین بازیکن ملی‌پوش ایتالیا در حال بررسی احتمال انتقال از باشگاه‌های فعلی خود پیش از جام جهانی 2026 و مرحله پلی‌آف در ماه مارس هستند. در ادامه نگاهی می‌اندازیم به بازیکنانی که ممکن است در این ماه جابه‌جا شوند.

 

چه ملی‌پوشان ایتالیا ممکن است در ژانویه جابه‌جا شوند؟

 

فدریکو کیه‌زا

 

فدریکو کیه‌زا از پایان ناکام کمپین یورو 2024 تابستان گذشته تاکنون برای تیم ملی ایتالیا بازی نکرده و از آن زمان در سطح باشگاهی نیز دوران پرنوسانی را پشت سر گذاشته است.

 

پس از کنار گذاشته شدن در یوونتوس با کمتر از یک سال باقی‌مانده از قراردادش در تابستان 2024، او با قراردادی ارزان‌قیمت به ارزش حدود 15 میلیون یورو به لیورپول پیوست. با وجود محبوبیت نسبی نزد هواداران لیورپول، او مجبور شده فرصت‌های خود در آنفیلد را صبورانه انتظار بکشد.

 

به‌طور شگفت‌آور، در چند روز اخیر گزارش‌هایی منتشر شده که یوونتوس ممکن است به دنبال بازگشت کیه‌زا باشد، تنها 18 ماه پس از کنار گذاشته شدن او از باشگاه. گفته می‌شود بیانکونری مذاکراتی برای قرارداد قرضی داشته‌اند، در حالی که لیورپول ترجیح می‌دهد فروش قطعی انجام شود.

 

داویده فراتسی

 

با وجود اینکه اینتر در آستانه نیم‌فصل 2025‐26 در صدر جدول سری A قرار دارد، گزارش‌هایی وجود دارد که داویده فراتسی مایل است این ماه از سان‌سیرو جدا شود.

 

این بازیکن سابق ساسولو در رده‌بندی تیم بسیار عقب مانده و رقابت شدیدی برای فرصت بازی در میان نیکولو باره‌لا، هاكان چالهان‌اوغلو، هنریک مخیتاریان، پیوتر زیلینسکی، پِتار سوسیک و اندی دیوف دارد.

 

گفته می‌شود که گالاتاسرای و یوونتوس به این بازیکن در ژانویه علاقه‌مندند، اما گزارش‌های اخیر حاکی از توقف مذاکرات است. دلیل آن این است که اینتر به ارزش‌گذاری 35 میلیون یورویی خود پایبند است و تنها مایل است فراتسی را به صورت دائمی یا قرضی با بند خرید اجباری این ماه رها کند.

 

جیاکومو راسپادوری

 

آینده فوری جیاکومو راسپادوری هنوز مشخص نیست. این بازیکن 25 ساله تابستان گذشته پس از کسب دو اسکودتو در سه سال با ناپولی، به اتلتیکو مادرید پیوست، جایی که تاکنون موفق نشده جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی پیدا کند.

 

او در این فصل 12 بازی در لالیگا داشته اما تنها یک بازی به عنوان بازیکن ثابت بوده است. همچنین دو بازی در لیگ قهرمانان داشته اما در چهار بازی اخیر اتلتیکو حضور نداشته است.

 

گزارش‌هایی وجود دارد که او ممکن است به سری A بازگردد و به رم یا لاتزیو بپیوندد، اما تصمیم نهایی پیش از پایان سوپرجام اسپانیا که طی پنج روز آینده در عربستان برگزار می‌شود، گرفته نخواهد شد.

 

لورنتزو لوکا

 

لورنتزو لوکا تابستان گذشته به ناپولی پیوست با قراردادی قرضی همراه با بند خرید به ارزش تقریبی 35 میلیون یورو، اما گزارش‌های اخیر حاکی است که او ممکن است به زودی از استادیو مارادونا جدا شود.

 

این موضوع عمدتاً به دلیل فرم راسموس هوی‌لوند است که او هم تابستان گذشته به صورت قرضی با امکان خرید به ناپولی پیوست. علاوه بر این، روملو لوکاکو پس از مصدومیت طولانی در حال بازگشت به تمرین است، که جایگاه لوکا را به عنوان سومین انتخاب کونته تثبیت خواهد کرد.

 

لاگازتا دلو اسپورت گزارش داده است که یوونتوس ممکن است به این بازیکن علاقه‌مند باشد تا مشکلات خود در خط حمله را برطرف کند.


«به اشتراک گذارید»
Google+ Twitter Facebook
طناز احدی مقدم
طناز احدی مقدم«خبرنگار»
ارتباط با نگارنده: