تیم ملی ایتالیا آرشیو خبر ها
واکنش اینفانتینو به پیشنهاد حضور ایتالیا به‌ جای ایران در جام جهانی

واکنش اینفانتینو به پیشنهاد حضور ایتالیا به‌ جای ایران در جام جهانی

پائولو زامپولی، فرستاده ویژه دونالد ترامپ در ایتالیا، از فیفا خواست تا تیم ملی ایتالیا را به‌جای ایران در جام جهانی 2026 قرار دهد.

 

او در این‌باره گفت:

 

دیدن آتزوری‌ها در جام جهانی آمریکا یک رؤیاست. با چهار عنوان قهرمانی، این تیم شایستگی حضور را دارد.

 

به گزارش تحریریه OneFootball، پیشنهاد حضور ایتالیا در جام جهانی 2026 به‌جای ایران از سوی پائولو زامپولی، نماینده ویژه ترامپ در ایتالیا، به فیفا ارائه شده است.

 

زامپولی در توجیه این پیشنهاد، به چهار قهرمانی جهان ایتالیا اشاره کرده و معتقد است این افتخارات می‌تواند دلیلی برای پذیرش چنین تصمیمی باشد.

 

بر اساس گزارش روزنامه فایننشال تایمز، این اقدام بخشی از تلاش‌های گسترده‌تر برای ترمیم روابط میان دونالد ترامپ و جورجیا ملونی، نخست‌وزیر ایتالیا، تلقی می‌شود؛ روابطی که پس از اظهارات اخیر رئیس‌جمهور آمریکا درباره پاپ و همچنین مسائل ژئوپلیتیکی مرتبط با ایران دچار تنش شده است.

 

زامپولی در گفت‌وگو با فایننشال تایمز تأکید کرد:

 

تأیید می‌کنم که به ترامپ و جیانی اینفانتینو پیشنهاد داده‌ام ایران با ایتالیا در جام جهانی جایگزین شود. من ایتالیایی هستم و دیدن آتزوری‌ها در این رقابت‌ها در آمریکا یک رؤیاست. تیم ملی ایتالیا با چهار قهرمانی، پیشینه و اعتبار لازم برای حضور را دارد.

 

موضع ایران و واکنش فیفا

 

در مقابل، ایران در ساعات اخیر بار دیگر بر قصد خود برای حضور در این رقابت‌ها که از ماه ژوئن آغاز می‌شود تأکید کرده است.

 

پیش‌تر در ماه مارس، تهران احتمال انصراف از حضور در جام جهانی را مطرح کرده بود.

 

همچنین پیشنهادی برای برگزاری بازی‌های ایران در کانادا یا مکزیک مطرح شد، اما فیفا با این گزینه موافقت نکرد.

 

دونالد ترامپ نیز اعلام کرده بود که بازیکنان ایرانی در آمریکا «مورد استقبال» قرار خواهند گرفت، هرچند به ریسک‌های احتمالی حضور آن‌ها نیز اشاره کرده بود.

 

موضع نهایی فیفا

 

فیفا در واکنش به این موضوع، درباره احتمال فشارها یا لابی‌گری‌ها اظهارنظری نکرد و به سخنان رئیس خود، جیانی اینفانتینو، ارجاع داد.

 

اینفانتینو هفته گذشته در واشنگتن گفت:

 

تیم ایران قطعاً در جام جهانی حضور خواهد داشت. امیدواریم تا آن زمان شرایط آرام باشد، چراکه این موضوع کمک‌کننده خواهد بود. اما ایران باید بیاید؛ این تیم صعود کرده، می‌خواهد شرکت کند و باید بازی کند.

«به اشتراک گذارید»
Google+ Twitter Facebook
حسین صالحی
حسین صالحی«مدیر سایت»
ارتباط با نگارنده: